Preses relīze: Saliekamās kastes no akmens papīra.

Seufert Gesellschaft für transparente Verpackungen (Seufert) tagad ražo arī saliekamās kastes un citus iepakojuma risinājumus no videi draudzīga akmens papīra.
Tādā veidā Hesenes uzņēmums zīmolu ražotājiem piedāvā vēl vienu iespēju ar vides aizsardzības līdzekļiem izcelties uz konkurentiem un iedvesmot savus klientus.Turklāt akmens papīrs ir izturīgs pret plīsumiem un ūdeni, uz tā var rakstīt, un tam ir izcila, samtaina sajūta.
Akmens papīrs ir izgatavots no 100 % atkritumiem un pārstrādātiem produktiem.Tas sastāv no 60 līdz 80 % akmens pulvera (kalcija karbonāta), ko iegūst kā atkritumu materiālu no karjeriem un būvniecības nozarē.Atlikušie 20 līdz 40 % ir izgatavoti no pārstrādāta polietilēna, kas satur akmens pulveri kopā.Tāpēc akmens papīrs lielā mērā sastāv no plaši pieejama dabīga materiāla.Tā ražošana ir arī videi draudzīga.Ražošanas procesam nav nepieciešams ūdens, CO2 emisijas un enerģijas patēriņš ir minimāls, un atkritumi praktiski netiek ražoti.Turklāt akmens papīru var pārstrādāt: to var izmantot jauna akmens papīra vai citu plastmasas izstrādājumu ražošanai.Pateicoties videi draudzīgam ražošanas procesam un tā piemērotībai otrreizējai pārstrādei, akmens papīram ir piešķirts sudraba Cradle-to-Cradle sertifikāts.
Pēc rūpīgas iekšējās pārbaudes Seufert ir pārliecināts, ka akmens papīrs ir ļoti piemērots arī plastmasas kastu ražošanai.Baltais materiāls ir tikpat izturīgs kā parastajā veidā ražotā PET plēve, un to var pabeigt ar ofseta vai sietspiedi.Akmens papīrs var būt reljefs, līmēts un aizzīmogots.Ņemot to visu vērā, nekas neliedz šo videi draudzīgo plastmasas iepakojuma materiālu izmantot kastīšu, pārvalku, vāku vai spilvenu iepakojumu izgatavošanai.Lai saviem klientiem piedāvātu šo jauno, videi draudzīgo materiālu, Seufert ir noslēdzis sadarbību ar firmu aprintia GmbH.
Tādējādi akmens papīrs tagad piedāvā jaunu, ekoloģisku alternatīvu baltām vai pilnībā apdrukātām plastmasas salokāmajām kastēm.Turklāt no akmens papīra štancētām daļām var izgatavot etiķetes, papildinājumus, iepirkumu maisiņus, liela mēroga plakātus un displeja risinājumus.Citi Seufert piedāvātie videi draudzīgie iepakojuma materiāli ietver bioplastmasu PLA un R-PET, kas satur līdz 80% pārstrādāta materiāla.

Izlikšanas laiks: 14. septembris 2021